Föregående
Nästa

Basic

Låt solen betala! 
Solel är alltid en bra investering! Sverige har jämförelsevis samma strålningseffekt som Tyskland tack vare bättre väder och kallare klimat. I genomsnitt säljs 64 % av den el du producerar till elbolag och 36 % används i hushållet.

Watt: 270-285
Verkningsgrad: ca 17 %
Storlek: 992 x 1650 mm
Färg: Blå

Solcellspaneler, Basic, består av polykristalliner. Cellerna är inbäddade i ett skikt av härdat glas och aluminiumram för att stå emot våra olika väderförhållanden.

Med solpaneler på taket produceras elektricitet som används direkt i villan eller i byggnaden, innan eventuellt överskott skickas vidare ut på elnätet för att användas i grannskapet.

Med solel blir du mikroproducent av grön el från en hållbar energikälla och bidrar till en bättre miljö samtidigt som du gör en bra investering. Solel från solceller ger alltid ett betydande tillskott oavsett vilken uppvärmning du redan har – vedeldning, direktverkande el eller fjärrvärme. Allra bästa lösningen är solpaneler i kombination med en värmepump av valfri typ. Läs mer om våra luftvärmepumpar här.

Tack vare smart teknik ger produkten dig kontroll över din energiförbrukning och blir en viktig del av ditt uppkopplade hem. Med ett effektivt styrsystem regleras inomhusklimatet automatiskt för maximal komfort, samtidigt som du gör naturen en tjänst.

Lite hjälp på traven

Känner du dig osäker på vilka val du ska göra, för dig och din fastighet, kan du prova vår solcellskalkylator i webbshoppen. Den ger dig en enkel och preliminär uträkning på hur det kan se ut. Men då med panelen Elit Top. Du kan läsa mer om våra andra alternativ av solpaneler genom att klicka på knapparna nedan.

Vill du hellre bli kontaktad av oss för rådgivning väljer du knappen “Jag vill bli kontaktad” högre upp på sidan och fyller i dina uppgifter.

  • Mått: (B) 992 x (H) 1650 x (H) 35 mm
  • Material: Aluminiumram + säkerhetsglas
  • Vikt: 18,6 kg
  • Celltyp: Polykristallin
  • Antal celler: 60
  • Maximal effekt: 275 Wp
  • Läs av din anläggning i realtid i appen.
  • Sälj din överproduktion.