Om Energihem

Vi är ett företag under stor och stark tillväxt. Vår produktportfölj som ligger helt i tiden består av bland annat energisnåla fönster och skarpa solpaneler. Miljö, framtid och hållbarhet ligger oss varmt om hjärtat.

OM ENERGIHEM

Vi är ett företag under stor och stark tillväxt. Vår produktportfölj som ligger helt i tiden består av bland annat energisnåla fönster och skarpa solpaneler. Miljö, framtid och hållbarhet ligger oss varmt om hjärtat.

ETT FÖRETAG UNDER SPÄNNANDE UTVECKLING

Energihem är ett snabbväxande företag på stor frammarsch. Vi har lång erfarenhet från framförallt två affärsområden – energibesparande produkter och montage. 

På kort tid har vi tagit stora marknadsandelar inom både solelsinstallationer och fönsterbyten med vårt unika koncept; ”Snabba säkra montage, till fast pris och med färdiga lösningar”. Att vi är märkes- och produktoberoende ger oss de bästa förutsättningarna att opartiskt rekommendera den absolut bästa lösningen för kunden.

Vi jobbar med så kallad “restaurangservice” där vi håller kunden i handen hela vägen, från köp till färdig installation och fungerande anläggning. Genom att hålla kunden informerad under hela processen, stötta och hjälpa till med blankettansökningar för bl.a. ROT och bortforsling av gammalt material eller liknande ger en trygghet och ett viktigt mervärde för varje kund. 

Vår framgångsrika affärsmodell bygger på att vi har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter som både sparar och ger energi. Vi erbjuder produkter som ligger i tiden och är efterfrågade. Investeringar som betalar igen sig själva och ger mängder av komfortfördelar. Det handlar framförallt om fönster- och dörrbyten, solelsinstallationer, luftvärmepumpar, garageportar och takbyten. Vi skräddarsyr måttanpassade lösningar efter den unika kundens behov och deras fastighets specifika förutsättningar. Vi lämnar inget åt slumpen!

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden för energisparande åtgärder har vi goda recensioner som en ledande aktörer i landet. Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare!

Bli en vinnare du också!

Vi är ett av Sveriges ledande företag inom fönsterbyten och solel

Klicka på länkarna och läs vad våra kunder tycker om oss.