VISION
Energihem är den självklara leverantören av innovativa energismarta lösningar med det effektivaste sättet att minska sin klimatpåverkan och energiförbrukning.

OM OSS

Energihem hjälper fastighetsägare att sänka energiförbrukningen och öka värdet på sin fastighet med hjälp av solelsinstallationer samt fönster- och dörrbyten. Vi erbjuder helhetslösningar där både produkt och montage ingår, då vi har egna säljare och montörer som genomför arbetet. Vår kundservice håller kunderna informerade under hela processen.

Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi tagit stora marknadsandelar inom solelsinstallationer och fönsterbyte med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris.

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och vårt produktutbud med kvalitetsprodukter som ligger i tiden jobbar vi mot att bli den ledande aktören i landet inom energibesparande åtgärder. Att vi är märkes- och produktoberoende ger oss de bästa förutsättningarna att opartiskt rekommendera den absolut bästa lösningen för kunden.

Vi på Energihem satsar alltid på att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder och vi skräddarsyr måttanpassade lösningar efter den unika kundens behov och deras fastighets specifika förutsättningar.

Vi svarar för ett komplett åtagande med försäljning och montering av alla våra produkter med rådgivning, projektering och besparingskalkyler för att våra kunder ska kunna välja rätt sorts energibesparande produkter till just sin unika situation. För oss är det viktigt att ge våra kunder de bästa förutsättningarna för en god besparing som samtidigt bidrar till en bättre miljö. Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar.

Våra värderingar; Nöjd Kund, Hållbarhet, Engagemang, Kvalitet och Utveckling genomsyrar allt vi gör och vägleder oss i det dagliga arbetet. Våra medarbetare är engagerade i verksamheten och tar ansvar. Vi gör det lilla extra med glädje och stolthet. Vi strävar efter en hållbar miljö och organisation, men också för hållbara relationer och produkter. 

Vi utbildar och coachar våra anställda kontinuerligt och genom ständig utveckling växer vi tillsammans.