kontakta oss

Det finns flera sätt att komma i kontakt med oss. Har du funderingar kring några av våra tjänster eller produkter och vill ha lite rådgivning kan du enkelt boka ett kostnadsfritt hembesök eller ringa vår kundservice.

KONTAKTA OSS

Det finns flera sätt att komma i kontakt med oss. Har du funderingar kring några av våra tjänster eller produkter och vill ha lite rådgivning kan du enkelt boka ett kostnadsfritt hembesök eller ringa vår kundservice.

Postadress

Energihem i Sverige AB
Tegelvägen 3B
853 50 Sundsvall
Org.nr. 559006-8861

Öppettider

Mån-Fre: 09-16
(Lunchstängt 12-13)
Helgdagar: Stängt

INFORMATION MED ANLEDNING AV COVID-19

Vi förstår att många är oroliga över nuvarande situation. Självklart tar vi det på fullt allvar. Vi genomför energisparande installationer som vanligt men har anpassat vårt sätt att arbeta. Utifrån myndigheternas rekommendationer och respekt för både kunder och personal i en svår situation gör vi vårt bästa för att även ta ett socialt ansvar genom att fortsätta vår verksamhet och hålla igång samhället.

Nya fönster och solceller installeras löpande

Våra säljare och arbetsledare genomför hembesök men anpassar dessa till kundernas önskemål om möten och kontakter och kan vid behov hantera nödvändig kommunikation via telefon och e-post.

Vi har ökat våra lager och även vår administration och kundservice håller ordinarie öppettider.

Om du funderar på att investera i ditt hem – är nu tiden du ska göra det

Boka en rådgivning idag! Du får en tydlig genomgång av din bostad så att du kan se vilka behov som kan finnas och vad du kan göra för investeringar. Vi erbjuder självklart möjlighet att delbetala ditt köp i samarbete med Wasa kredit.

Läget ger våra kunder en unik chans att göra klipp eftersom vi har säkerställt vår leveranskedja och samarbetat med våra affärspartners för att kunna erbjuda våra kunder det bästa.

Vi på Energihem gör allt vi kan för att hålla samhället igång på ett tryggt sätt och faktiskt göra skillnad för näringslivet och framtida miljön. Låt oss göra det tillsammans!

BIDRAGSANSÖKAN OM STATLIGT STÖD TILL SOLCELLER HAR ANSÖKNINGSSTOPP

Ansökningsstopp från och med den 7 juli 2020 

Den 11 juni tog regeringen ett beslut om att stoppa ansökningstiden för solcellsstödet. I samband med detta beslutade man även att förlänga datumet för färdigställande till den 30 juni 2021. Förlängningen är en konsekvens av Covid-19-pandemin som kan innebära att en del installationer inte hinner färdigställas innan årsskiftet, vilket är ett krav för att få solcellsstöd. Har du skickat in en ansökan om solcellsstöd före den 7 juli i år, så har du med andra ord fram till nästa sommar på dig att färdigställa installationen.  Läs mer  

Tänk på att du inte är garanterad något stöd innan din ansökan har blivit beviljad och samtliga villkor om statligt stöd till solceller är uppfyllda. Det måste också finnas pengar i potten tillgängliga för att Länsstyrelsen ska kunna bevilja din ansökan. Energimyndigheten fördelar ut pengar till Länsstyrelserna ungefär varannan till var tredje månad.

Du kan också överväga alternativet att använda ditt ROT-avdrag. Det är i nuläget enklare, snabbare och säkrare, men ger en mindre ersättning, den brukar ligga på cirka 9 procent av den totala kostnaden.

Kortare tid – stödet upphör

Vi vill dock tipsa om möjligheten att skicka in ansökan digitalt, via formuläret på boverket.se (sök på ”investeringsstöd solceller”). Och du, glöm inte att för att göra ansökan digitalt måste du ha ett Bankid. Om du inte redan har ett, kontaktar du din bank. Lycka till med din ansökan!

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi så snart ditt ärende tilldelats en av våra handläggare.