SPARA ENERGI ÅT DIG OCH FÖR FRAMTIDEN

Hem, ett ord laddat med allt det som är viktigast för oss i livet. Platsen där en stor del av våra liv äger rum och ska husera allt det som är oss kärast, tryggt och säkert. Det ställer krav. Inte minst på alla de praktiska delarna som vi vill bara ska fungera utan att vi behöver tänka på dem, där vår energiförbrukning är en av de viktigaste. Och det är här vi kommer in i bilden. 

Vi kan hjälpa er att se till att ert hus inte läcker en massa onödig energi, att ni minskar energiförbrukningen och till och med kan generera er egen el. Att bli lite mindre beroende av de stora el-bolagen, få ett energismart hus, bidra till en mer hållbar framtid och minska fotavtrycken på klimatet. Att samtidigt öka värdet på er bostad skulle väl inte vara så dumt? 

HUR GÅR DET TILL?

Vi kommer hem till er för att på bästa sätt kunna se över ert hus, dess tak, era fönster och dörrar. Sedan pratar vi tillsammans igenom nuläge, möjligheter och era faktiska behov av hela er energiförsörjning. Beslutet att investera i energismarta lösningar som nya fönster och solpaneler är viktigt och kräver eftertanke.

Vi finns där och hjälper er hela vägen så att ni får all den information ni behöver för att hitta de bästa lösningarna utifrån er och er bostads unika förutsättningar kring produktval och finansiering. Slutligen syr vi ihop hela montaget och installationen åt er. Ni kan känna er trygga i att ni gjort ett klokt val för er hemmiljö och vår planet. Ett val som kommer återbetala sig.

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS
Mejla till kundservice@energihem.com

Mån – Fre: 10-15 (Lunchstängt 12-13)
Helgdagar: Stängt