kontakta oss

Det finns flera sätt att komma i kontakt med oss. Har du funderingar kring några av våra tjänster eller produkter och vill ha lite rådgivning kan du enkelt boka ett kostnadsfritt hembesök eller ringa vår kundservice.

KONTAKTA OSS

Det finns flera sätt att komma i kontakt med oss. Har du funderingar kring några av våra tjänster eller produkter och vill ha lite rådgivning kan du enkelt boka ett kostnadsfritt hembesök eller ringa vår kundservice.

Kundservice

0771-246 246
kundservice@energihem.com

Postadress

Energihem i Sverige AB
Tegelvägen 3B
853 50 Sundsvall
Org.nr. 559006-8861

Öppettider

Mån-Fre: 09-16
(Lunchstängt 12-13)
Helgdagar: Stängt

Viktigt gällande bidragsansökan om statligt stöd till solceller

Ansökningsstopp för solcellsstödet den 7 juli 2020 

Ansökan måste vara både inkommen OCH registrerad hos Länsstyrelsen SENAST den 7 juli. Observera att det är du själv som ansvarar för att skicka in ansökan. Vi hjälper dig gärna med vilka uppgifter du ska fylla i, men att skriva under och skicka in den är alltså ditt eget ansvar.

Kortare tid – stödet upphör

Vi vill dock tipsa om möjligheten att skicka in ansökan digitalt, via formuläret på boverket.se (sök på ”investeringsstöd solceller”). Och du, glöm inte att för att göra ansökan digitalt måste du ha ett Bankid. Om du inte redan har ett, kontaktar du din bank. Lycka till med din ansökan!

INFORMATION MED ANLEDNING AV COVID-19

Vi genomför energisparande installationer som vanligt men har anpassat vårt sätt att arbeta. Utifrån myndigheternas rekommendationer och respekt för både kunder och personal i en svår situation gör vi vårt bästa för att även ta ett socialt ansvar genom att fortsätta vår verksamhet och hålla igång samhället.

Nya fönster och solceller installeras löpande

Våra säljare och arbetsledare genomför hembesök men anpassar dessa till kundernas önskemål om möten och kontakter och kan vid behov hantera nödvändig kommunikation via telefon och e-post.

Vi har ökat våra lager och även vår administration och kundservice håller ordinarie öppettider.

Om du funderar på att investera i ditt hem – är nu tiden du ska göra det

Boka en rådgivning idag! Du får en tydlig genomgång av din bostad så att du kan se vilka behov som kan finnas och vad du kan göra för investeringar. Vi erbjuder självklart möjlighet att delbetala ditt köp i samarbete med Wasa kredit.

Läget ger våra kunder en unik chans att göra klipp eftersom vi har säkerställt vår leveranskedja och samarbetat med våra affärspartners för att kunna erbjuda våra kunder det bästa.

Vi på Energihem gör allt vi kan för att hålla samhället igång på ett tryggt sätt och faktiskt göra skillnad för näringslivet och framtida miljön. Låt oss göra det tillsammans!

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi så snart ditt ärende tilldelats en av våra handläggare.