KARRIÄR

Eftersom vi växer så det knakar är vi ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare – till alla delar av företaget. Skicka gärna in en spontanansökan, men glöm inte att slänga ett öga på våra lediga tjänster längre ner på sidan. Här på Energihem kan vi erbjuda en fartfylld och spännande tillvaro. Välkommen!

KARRIÄR

Eftersom vi växer så det knakar är vi ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare – till alla delar av företaget. Skicka gärna in en spontanansökan, men glöm inte att slänga ett öga på våra lediga tjänster längre ner på sidan. Här på Energihem kan vi erbjuda en fartfylld och spännande tillvaro. Välkommen!

VILL DU BLI EN AV OSS?

Hos Energihem arbetar över 130 personer inom en stor bredd av yrkesgrupper. Här finns bland annat en avdelning för ekonomi, kundservice, montage, försäljning samt en marknads- och kommunikationsenhet.

Många av våra medarbetare har arbetat hos oss under en längre tid, men då vi är ett företag i utveckling finns här ofta lediga tjänster. Våra lediga tjänster hittar du här, längre ner på sidan. Hittar du ingen tjänst som passar dig just nu, kan du ändå när som helst skicka in en intresseanmälan via vårt ansökningsformulär. Du kan också ringa någon av våra rekryteringsansvariga eller mejla till oss på rekrytering@energihem.com. Vi gillar driftiga personer och välkomnar alltid spontanansökningar

JUST NU SÖKER VI

FÖRETAGSSÄLJARE AV ENERGIBESPARING

Har du glimten i ögat, är positiv och brinner för att nå resultat genom försäljning? Tror du på solel som framtidens energikälla? Är du en relationsbyggare som har goda erfarenheter från arbete med business to-business-försäljning? Då är du vår nästa företagssäljare! Med vår internutbildning och våra produkter är vi övertygade om att vi tillsammans kan hjälpa företag att ta del av våra produkter och deras många fördelar och möjligheter. Bara du har den rätta viljan och ambitionen att göra affärer och växa tillsammans med oss!

Energihem söker dig som vill hjälpa företag att minska sina kostnader samtidigt som de sparar energi med hjälp av energibesparande fönster och solel. Som företagssäljare hos oss arbetar du främst med uppsökande försäljning mot företag. Det innebär att du arbetar med prospektering av potentiella kunder, bokar kundmöten och skriver offerter. Du blir Energihems ansikte utåt på företagssidan och den första som företagskunden träffar. Därför är det viktigt att du trivs med att bygga långsiktigt goda kundrelationer och är van att bearbeta företag på ett professionellt och framgångsrikt sätt.

Vi söker dig som arbetat med företagsförsäljning i ett par år och som tycker om att göra stora affärer. Du har ett starkt inre driv och vill alltid nå resultat och uppsatta mål. Du är en tävlingsmänniska av rang och tycker om att arbeta med strategiskt uppsökande verksamhet. Som person är du självgående och växer med stort eget ansvar.

I din roll som företagssäljare får du allt det stöd du behöver för att lyckas, i form av internutbildningar, material och coachning. Men framförallt kan vi erbjuda ett brett produktutbud som är av stort intresse för de flesta företag. Energibesparing är idag en viktig fråga för vårt samhälle och många företag driver också egna hållbarhetsfrågor. Efterfrågan på energibesparande produkter ökar hela tiden och vi söker nu dig som kan hjälpa oss att bearbeta marknaden och presentera vårt utbud.

Ett krav är att du tidigare har arbetat med försäljning mot företag och är van att arbeta med prospektering, offertförfrågan och kundmöten med nyckelpersoner. Självklart ska du kunna uppvisa bra försäljningsstatistik från tidigare tjänster.

Energihem erbjuder:

 • Garantilön och bra provision.
 • Stora utvecklingsmöjligheter i vårt snabbväxande företag.
 • Arbetsverktyg i from av iPad och arbetskläder.
 • Möjlighet till arbetsbil.
 • Kvalitativ utbildning inom säljteknik och personlig utveckling.
 • Kunskap och utbildning i energisparande produkter.
 • Månadstävlingar med priser som utlandsresor, bonusar, Appleprodukter m.m.

Vill du vara en del av en spännande framgångsresa och växa med oss? Bra! Slå gärna en signal så berättar vi mer. Eftersom vi söker drivna och handlingskraftiga personer gillar vi direktkontakt. Du når Jens Brismo, rekryteringsansvarig, på 070-960 50 15, om du har frågor om tjänsten. Din ansökan mejlar du till rekrytering_elin@energihem.com

Om arbetsgivaren

Energihem är ett snabbväxande företag som just nu gör en spännande tillväxtresa. Vi har lång erfarenhet från två affärsområden – försäljning och montage. På kort tid har vi tagit stora marknadsandelar inom både solelsinstallationer och fönsterbyten med vårt unika koncept; ”Snabba säkra montage, till fast pris och med färdiga lösningar”. Att vi är märkes- och produktoberoende ger oss de bästa förutsättningarna att opartiskt rekommendera den absolut bästa lösningen för kunden.

Vår har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter som både sparar och ger energi. Vi erbjuder produkter som ligger i tiden och är hett efterfrågade. Investeringar som betalar igen sig själva och ger mängder av komfortfördelar. Det handlar framförallt om fönster- och dörrbyten, solelsinstallationer, luftvärmepumpar, garageportar och takbyten. Vi skräddarsyr måttanpassade lösningar efter den unika kundens behov och deras fastighets specifika förutsättningar. Vi lämnar inget åt slumpen!

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden för energisparande åtgärder har vi goda recensioner som en ledande aktör i landet. Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare.

Vi utbildar och coachar våra anställda till att inte bara bli en bra säljare, montör, ekonom eller administratör, utan att också att bli en vinnare! Är du en vinnare?
Välkommen till Energihem du också!

Ansök senast 2020-11-19

 

Kvalifikationer 
Placering: Överallt
Omfattning: 
Heltid
AnställningsformTillsvidare- eller tidsbegränsad

Arbetslivserfarenhet: Account manager – 2-4 års erfarenhet
Språk: Svenska
Körkort: B

ELEKTRIKER 

Tror du på solel som framtida energikälla? Att värmepumpar och fönster kan spara energi och höja fastigheters värde? Lämnar du ofta ett gott intryck, är positiv och gillar utmaningar? Med vår utbildning och våra produkter är vi övertygade om att vi tillsammans kan lyckas.

Energihems offensiva tillväxtresa fortsätter uppåt och vi söker nu en elektriker med A-behörighet. Eftersom vi har kunder i hela Sverige, ser gärna att du kan resa någon dag per vecka.

I ditt arbete som elektriker är du snabb och effektiv, du strävar alltid efter att slutföra dina arbetsuppgifter innan du tar dig ann ett nytt projekt. Kvalitet och noggrannhet är viktigt för dig och du har en yrkesstolthet i att utföra dina arbetsuppgifter på ett korrekt sätt. Låter det som du? Då kommer du ingå i ett team med solelsmontörer och ha övergripande ansvar för elinstallationerna. Tillsammans ansvarar ni för kommunikation och utförandet av solelsinstallationer hos privatpersoner. Vi tror att du jobbat med personalansvar i några år och har lätt för att kommunicera med medarbetare och kunder.

För att du ska komma in i jobbet på ett så bra sätt som möjligt utbildar vi självklart dig i hur våra montage ska utföras och kvalitetssäkras.

Ansök redan idag

Eftersom vi söker drivna och handlingskraftiga personer, så gillar vi direktkontakt. Ring Rekryteringsansvarig Frans Mörtberg på telefon 073-025 58 77 om du har frågor om tjänsten. Om inte, skickar du in din ansökan redan idag, då vi rekryterar löpande. Du ansöker genom att mejla ditt cv och ett personligt brev till rekrytering@energihem.com

Om arbetsgivaren

Energihem är ett snabbväxande företag på frammarsch. Vi har lång erfarenhet från två affärsområden – försäljning och montage. På kort tid har vi tagit stora marknadsandelar inom både solelsinstallationer och fönsterbyten med vårt unika koncept; ”Snabba säkra montage, till fast pris och med färdiga lösningar”. Att vi är märkes- och produktoberoende ger oss de bästa förutsättningarna att opartiskt rekommendera den absolut bästa lösningen för kunden.

Vår framgångsrika affärsmodell bygger på att vi har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter som både sparar och ger energi. Vi erbjuder produkter som ligger i tiden och är efterfrågade. Investeringar som betalar igen sig själva och ger mängder av komfortfördelar. Det handlar framförallt om fönster- och dörrbyten, solelsinstallationer, luftvärmepumpar, garageportar och takbyten. Vi skräddarsyr måttanpassade lösningar efter den unika kundens behov och deras fastighets specifika förutsättningar. Vi lämnar inget åt slumpen!

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden för energisparande åtgärder har vi goda recensioner som en ledande aktörer i landet. Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare.

Vi utbildar och coachar våra anställda till att inte bara bli en bra säljare, montör, ekonom, administratör, ekonom eller kommunikatör, utan att också att bli en vinnare! Är du en vinnare?

Välkommen till Energihem du också!

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet: Serviceelektriker, installation – 5 års erfarenhet eller mer
Utbildning: Eftergymnasial utbildning två år eller längre. 

Språkkrav: Svenska

Körkort krav: B

POLSKTALANDE ARBETSLEDARE

Vill du vara med i ett företag som verkar för en grönare och hållbarare framtid med hjälp av energibesparing och förnybar energi? Är du duktig på arbetsledning inom bygg och talar polska, då är du rätt person för oss! Sök omgående då vi intervjuar löpande.

Som Arbetsledare på Energihem ansvarar du för fem montageteam som alla arbetar med fönsterbyten. Ni genomför ungefär 75 fönsterbyten per vecka hos åtta privata hushåll.

I ditt uppdrag som Arbetsledare håller du kontakten med våra kunder och besöker och besiktar varje montage. Dina team kommer bestå av svenska och polska montörer, därför är det viktigt att du talar både svenska och polska obehindrat. Tjänsten innebär resor samt övernattningar på annan ort.

Vi söker dig som har förmågan att driva på ett projekt ifrån start till mål, du lämnar inget åt slumpen. Vi tror att du är duktig på att coacha och arbetsleda dina montörer med fokus på kundnöjdhet och kvalitet. Du är en utåtriktad person som har lätt för att samarbeta med kollegor och kunder och ger service i världsklass. Du är strukturerad och en mästare på att planera teamens arbeten, så att de blir effektivt utförda på utsatt tid.

Stämmer den här beskrivningen in på dig är du varmt välkommen med din ansökan till ett företag med spännande framtidsutsikter och ett laddat team på Montage!

Ansök redan idag

Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande. Du ansöker genom att mejla ditt cv och ett personligt brev till rekrytering@energihem.com. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Jan Johansson på 070-7462310. 

Om Energihem

Energihem hjälper fastighetsägare att spara pengar samtidigt som de ökar värdet på sin fastighet med hjälp av energibesparande produkter som solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vårt utbud består av kvalitetsprodukter som alla inkluderar montering eller installation av våra egna montörer.

Vi är ett snabbt växande företag på kraftig frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.

Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar. Vår vision är att bli just den ledande aktören i Sverige inom försäljning av framförallt solel och fönsterbyten.

Ansök senast den 12 december 2020

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet: Arbetsledare, husbyggnad –  2-4 års erfarenhet.
Utbildning: Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Material och tillverkning.

Språkkrav: Svenska och Polska

Körkort krav: B

FRAMTIDENS SÄLJARE AV ENERGIBESPARING

Har du glimten i ögat, är positiv och brinner för att nå resultat genom försäljning? Tror du på solel som framtida energikälla? Att värmepumpar och fönster kan spara energi och höja fastigheters värde? Då är du vår nästa stjärnsäljare! Med vår internutbildning och våra produkter är vi övertygade om att vi tillsammans kan lyckas, bara du har den rätta viljan och ambitionen att göra affärer och växa tillsammans med oss!

Energihem söker dig som vill hjälpa kunder att tjäna pengar samtidigt som de sparar energi med hjälp av energibesparande fönster, värmepumpar och solel. Som säljare hos oss arbetar du främst med uppsökande försäljning. Det innebär att du träffar kunderna direkt ute på fält. Du blir Energihems ansikte utåt och den första som kunden träffar, därför är det viktigt att du trivs med att bygga relationer och har lätt för att ta kontakt med människor. Vi söker dig som har ett starkt inre driv och som vill nå resultat och uppsatta mål. Du är en tävlingsmänniska av rang och tycker om att göra affärer och gå på avslut. Som person är du självgående och orädd och brinner för att göra affärer. För rätt person finns goda möjligheter att göra karriär hos oss och fortsätta att växa internt i vår organisation.

I din roll som säljare får du allt det stöd du behöver för att lyckas, i form av internutbildningar och coaching. Men framförallt kan vi erbjuda ett brett produktutbud som är av stort intresse för de flesta husägare. Energibesparing är en viktig fråga för vårt samhälle. Intresset finns redan, så hos oss kommer du som säljare till ett smörgåsbord av möjligheter!

Energihem söker dig som:

 • har lätt för att uttrycka dig på vältalig svenska, både i tal och skrift.

 • motiveras av personlig utveckling och drivs av resultat.

 • är målmedveten och tävlingsinriktad.

 • är serviceinriktad och social.

 • tycker om att arbeta självständigt med varierade arbetsuppgifter.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning, gärna direktförsäljning.


Energihem erbjuder:

 • Garantilön och bra provision.
 • Stora utvecklingsmöjligheter i vårt snabbväxande företag.
 • Arbetsverktyg i from av iPad och arbetskläder.
 • Möjlighet till arbetsbil.
 • Kvalitativ utbildning inom säljteknik och personlig utveckling.
 • Kunskap och utbildning i energisparande produkter.
 • Månadstävlingar med priser som utlandsresor, bonusar, Apple-produkter m.m.

Har du inga tidigare erfarenheter från branschen? Ingen fara, hos Energihem kommer du, tillsammans med erfarna chefer, säljutbildare och kollegor, att ge dig de bästa förutsättningarna för att formas till en trygg och påläst säljare. Vi arbetar kontinuerligt med coachning och utbildning för att ge våra säljare det bästa förutsättningarna. Styrkan ligger även i vår starka energiportfölj med bl.a. solel, fönsterbyte, luftvärmepumpar och takbyte.

Vill du vara en del av en spännande framgångsresa och växa med oss? Bra! Slå gärna en signal så berättar vi mer. Eftersom vi söker drivna och handlingskraftiga personer gillar vi direktkontakt. Du når Jens Brismo, rekryteringsansvarig på 070-960 50 15 eller rekrytering@energihem.com.

Om arbetsgivaren

Energihem är ett snabbväxande företag på frammarsch. Vi har lång erfarenhet från två affärsområden – försäljning och montage. På kort tid har vi tagit stora marknadsandelar inom både solelsinstallationer och fönsterbyten med vårt unika koncept; ”Snabba säkra montage, till fast pris och med färdiga lösningar”. Att vi är märkes- och produktoberoende ger oss de bästa förutsättningarna att opartiskt rekommendera den absolut bästa lösningen för kunden. 

Vår framgångsrika affärsmodell bygger på att vi har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter som både sparar och ger energi. Vi erbjuder produkter som ligger i tiden och är efterfrågade. Investeringar som betalar igen sig själva och ger mängder av komfortfördelar. Det handlar framförallt om fönster- och dörrbyten, solelsinstallationer, luftvärmepumpar, garageportar och takbyten. Vi skräddarsyr måttanpassade lösningar efter den unika kundens behov och deras fastighets specifika förutsättningar. Vi lämnar inget åt slumpen! 

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden för energisparande åtgärder har vi goda recensioner som en ledande aktörer i landet. Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare. 

Vi utbildar och coachar våra anställda till att inte bara bli en bra säljare, montör, ekonom, administratör, ekonom eller kommunikatör, utan att också att bli en vinnare! Är du en vinnare? 

Välkommen till Energihem du också!

Kvalifikationer 
Placering: Överallt
Omfattning: 
Heltid
AnställningsformTillsvidare- eller tidsbegränsad
Lön: Fast och rörlig

Arbetslivserfarenhet: Ingen arbetslivserfarenhet krävs
Språk: Svenska
Körkort: B

SOLELSMONTÖR

Tror du på grön el och att solel kan bidra till en hållbarare energiförbrukning? Tycker du om att arbeta i team där ni tillsammans jobbar med kundnöjdhet genom snabba och kvalitativa solelsmontage? Har du erfarenhet av att jobba som solelsmontör? Bra, då är du rätt för oss!

Energihem expanderar och söker nu solelsmontörer till flera orter i Sverige. I rollen som solelsmontör på Energihem kommer du tillsammans med ditt team att montera solpaneler hos privatpersoner. Du kommer att ingå i ett team på två personer, tillsammans ansvarar ni för att varje projekt monteras enligt enligt gällande rutiner på ett kvalitetssäkert och effektivt sätt. Du rapporterar löpande till din arbetsledare som finns med vid uppstart och slutbesiktning av varje montage. Varje tak tar cirka 2-3 dagar att färdigställa, så det är viktigt att du trivs att jobba i korta effektiva projekt. Teamets uppdrag blir att montera och installera solpaneler på hustak, ett arbete som är mångsidigt och varierande. Du kommer att få internutbildning i gällande rutiner, men vi ser gärna att du har arbetat som solelsmontör tidigare.

Som person är du noggrann och effektiv du lämnar inget åt slumpen utan arbetar kvalitetsmässigt ifrån start till mål. Du är driven och trivs i en miljö där ni tillsammans jobbar för att nå uppsatta mål. Du har lätt för att samarbeta i grupp och hanterar kunder på ett proffsigt och förtroendeingivande sätt. Är du rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter i vårt snabbväxande bolag. Med våra energibesparande produkter och starka erbjudande är vi övertygade om att vi tillsammans kan lyckas, bara du har den rätta viljan och rätta ambitionen att växa tillsammans med oss.

Välkommen med din ansökan till ett företag med spännande framtidsutsikter och ett laddat montageteam på Solel! Slå gärna en signal så berättar vi mer. Eftersom vi söker drivna och handlingskraftiga personer gillar vi direktkontakt. Du når Jens Brismo, rekryteringsansvarig på 070-960 50 15 om du har frågor om tjänsten.

Om arbetsgivaren

Energihem är ett snabbväxande företag på frammarsch. Vi har lång erfarenhet från två affärsområden – försäljning och montage. På kort tid har vi tagit stora marknadsandelar inom både solelsinstallationer och fönsterbyten med vårt unika koncept; ”Snabba säkra montage, till fast pris och med färdiga lösningar”. Att vi är märkes- och produktoberoende ger oss de bästa förutsättningarna att opartiskt rekommendera den absolut bästa lösningen för kunden.

Välkommen till Energihem du också!

Kvalifikationer 
Omfattning: Heltid
AnställningsformTillsvidare- eller tidsbegränsad

Arbetslivserfarenhet: Tak- och tätskiktsmontör – 1-2 års erfarenhet
Språk: Svenska
Körkort: B

SÄLJARE AV ENERGIBESPARING

Har du glimten i ögat, är positiv och brinner för att nå resultat genom försäljning? Tror du på solel som framtida energikälla? Att värmepumpar och fönster kan spara energi och höja fastigheters värde? Då är du vår nästa stjärnsäljare! Med vår internutbildning och våra produkter är vi övertygade om att vi tillsammans kan lyckas, bara du har den rätta viljan och ambitionen att göra affärer och växa tillsammans med oss!

Energihem söker dig som vill hjälpa kunder att tjäna pengar samtidigt som de sparar energi med hjälp av energibesparande fönster, värmepumpar och solel. Som säljare hos oss arbetar du främst med uppsökande försäljning. Det innebär att du träffar kunderna direkt ute på fält. Du blir Energihems ansikte utåt och den första som kunden träffar, därför är det viktigt att du trivs med att bygga relationer och har lätt för att ta kontakt med människor. Vi söker dig som har ett starkt inre driv och som vill nå resultat och uppsatta mål. Du är en tävlingsmänniska av rang och tycker om att göra affärer och gå på avslut. Som person är du självgående och orädd och brinner för att göra affärer. För rätt person finns goda möjligheter att göra karriär hos oss och fortsätta att växa internt i vår organisation.

I din roll som säljare får du allt det stöd du behöver för att lyckas, i form av internutbildningar och coaching. Men framförallt kan vi erbjuda ett brett produktutbud som är av stort intresse för de flesta husägare. Energibesparing är en viktig fråga för vårt samhälle. Intresset finns redan, så hos oss kommer du som säljare till ett smörgåsbord av möjligheter!

Energihem söker dig som:

 • har lätt för att uttrycka dig på vältalig svenska, både i tal och skrift.

 • motiveras av personlig utveckling och drivs av resultat.

 • är målmedveten och tävlingsinriktad.

 • är serviceinriktad och social.

 • tycker om att arbeta självständigt med varierade arbetsuppgifter.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med försäljning, gärna direktförsäljning.


Energihem erbjuder:

 • Garantilön och bra provision.

 • Stora utvecklingsmöjligheter i vårt snabbväxande företag.

 • Arbetsverktyg i from av iPad och arbetskläder.

 • Möjlighet till arbetsbil.

 • Kvalitativ utbildning inom säljteknik och personlig utveckling.

 • Kunskap och utbildning i energisparande produkter.

 • Månadstävlingar med priser som utlandsresor, bonusar, Apple-produkter m.m.

Har du inga tidigare erfarenheter från branschen? Ingen fara, hos Energihem kommer du, tillsammans med erfarna chefer, säljutbildare och kollegor, att ge dig de bästa förutsättningarna för att formas till en trygg och påläst säljare. Vi arbetar kontinuerligt med coachning och utbildning för att ge våra säljare det bästa förutsättningarna. Styrkan ligger även i vår starka energiportfölj med bl.a. solel, fönsterbyte, luftvärmepumpar och takbyte.

Vill du vara en del av en spännande framgångsresa och växa med oss? Bra! Slå gärna en signal så berättar vi mer. Eftersom vi söker drivna och handlingskraftiga personer gillar vi direktkontakt. Du når Jens Brismo, rekryteringsansvarig på 070-960 50 15 eller rekrytering@energihem.com.

Om arbetsgivaren

Energihem är ett snabbväxande företag på frammarsch. Vi har lång erfarenhet från två affärsområden – försäljning och montage. På kort tid har vi tagit stora marknadsandelar inom både solelsinstallationer och fönsterbyten med vårt unika koncept; ”Snabba säkra montage, till fast pris och med färdiga lösningar”. Att vi är märkes- och produktoberoende ger oss de bästa förutsättningarna att opartiskt rekommendera den absolut bästa lösningen för kunden. 

Vår framgångsrika affärsmodell bygger på att vi har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter som både sparar och ger energi. Vi erbjuder produkter som ligger i tiden och är efterfrågade. Investeringar som betalar igen sig själva och ger mängder av komfortfördelar. Det handlar framförallt om fönster- och dörrbyten, solelsinstallationer, luftvärmepumpar, garageportar och takbyten. Vi skräddarsyr måttanpassade lösningar efter den unika kundens behov och deras fastighets specifika förutsättningar. Vi lämnar inget åt slumpen! 

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden för energisparande åtgärder har vi goda recensioner som en ledande aktörer i landet. Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare. 

Vi utbildar och coachar våra anställda till att inte bara bli en bra säljare, montör, ekonom, administratör, ekonom eller kommunikatör, utan att också att bli en vinnare! Är du en vinnare? 

Välkommen till Energihem du också!

Kvalifikationer 
Placering: Överallt
Omfattning: 
Heltid
AnställningsformTillsvidare- eller tidsbegränsad
Lön: Fast och rörlig

Arbetslivserfarenhet: Ingen arbetslivserfarenhet krävs
Språk: Svenska
Körkort: B

IT-ANSVARIG TILL HUVUDKONTORET  

Vill du bli vår nya IT-stjärna och vara med på Energihems offensiva tillväxtresa? Trivs du i en fri roll där du får ta initiativ och ansvar och tillsammans med ledningsgruppen driva företagets IT-utveckling till nya höjder? Tycker du om att samarbeta med kollegor och ge god service? Har du dessutom ett brinnande intresse för IT och en bred kompetens i IT-frågor är du rätt person för oss! Med våra energibesparande produkter och starka erbjudande är vi övertygade om att vi tillsammans kan lyckas, bara du har den rätta viljan och rätta ambitionen att växa tillsammans med oss.

Energihem söker dig som har ett brinnande intresse för datorer och IT-lösningar. Som IT-ansvarig hos oss arbetar du ifrån huvudkontoret i Sundsvall och supporterar medarbetare i hela Sverige. Du kommer även att arbeta med serverdrift, nätverk och se över behovet av nya tekniska lösningar och system. Eftersom rollen är bred ser vi att du tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter, alltifrån installationer av nya datorer och ipads till serverdrift. Du kommer att få en nyckelroll på kontoret och ansvara för systemuppdateringar och underhåll. Du kommer även att tillsammans med ledningsgruppen ser över framtida behov av system och tekniska lösningar.

Energihem söker dig som:

 • har lätt för att uttrycka dig på vältalig svenska, både i tal och skrift.
 • har utbildning inom IT och några års erfarenhet av att arbeta som IT-support eller IT-tekniker och är van att hantera tekniska supportärenden.
 • har erfarenhet av servrar och nätverk, antingen från utbildning eller ifrån arbete.
 • arbetar både med Mac och PC.
 • har erfarenhet inom Windows server, MacOS X Server, brandväggar, webbutveckling, G-suite.

För att trivas och prestera i rollen söker vi dig som är:

 • engagerad och tar egna initiativ.
 • ansvarstagande och blir snabbt självgående i dina arbetsuppgifter.
 • är serviceinriktad och på ett pedagogiskt sätt hjälper andra med IT-relaterade frågor.
 • tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter.
 • har god samarbetsförmåga och lätt för att jobba tillsammans med andra.
 • är strukturerad och har ordning och reda på ditt skrivbord.

Energihem erbjuder:

 • ett fritt jobb med stora utvecklingsmöjligheter i vårt snabbväxande företag.
 • arbetsverktyg i form av iPad, dator och arbetskläder.
 • friskvårdsbidrag.

Eftersom vi söker drivna och handlingskraftiga personer, gillar vi direktkontakt. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten kontaktar du Elin Eriksson, rekryteringsansvarig, på 073-35 45 900  eller rekrytering@energihem.com.

Om arbetsgivaren

Energihem är ett snabbväxande företag på frammarsch. Vi har lång erfarenhet från två affärsområden – försäljning och montage. På kort tid har vi tagit stora marknadsandelar inom både solelsinstallationer och fönsterbyten med vårt unika koncept; ”Snabba säkra montage, till fast pris och med färdiga lösningar”. Att vi är märkes- och produktoberoende ger oss de bästa förutsättningarna att opartiskt rekommendera den absolut bästa lösningen för kunden.

Vår framgångsrika affärsmodell bygger på att vi har ett brett sortiment av kvalitetsprodukter som både sparar och ger energi. Vi erbjuder produkter som ligger i tiden och är efterfrågade. Investeringar som betalar igen sig själva och ger mängder av komfortfördelar. Det handlar framförallt om fönster- och dörrbyten, solelsinstallationer, luftvärmepumpar, garageportar och takbyten. Vi skräddarsyr måttanpassade lösningar efter den unika kundens behov och deras fastighets specifika förutsättningar. Vi lämnar inget åt slumpen!

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden för energisparande åtgärder har vi goda recensioner som en ledande aktörer i landet. Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare.

Vi utbildar och coachar våra anställda till att inte bara bli en bra säljare, montör, ekonom, administratör, ekonom eller kommunikatör, utan att också att bli en vinnare! Är du en vinnare?

Välkommen till Energihem du också!

Ansök senast 2020-07-08

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet – Meriterande
• IT-tekniker/Datatekniker – 2-4 års erfarenhet
Utbildning – Krav
• Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Data

STÄLLNINGSBYGGARE

Som ställningsbyggare på Energihem kommer du att montera ställningar åt främst våra solelsmontörer och takarbetare. Säkerhetstänk och noggrannhet är mycket viktiga delar i det här jobbet. Ställningarna flyttas från bygge till bygge, så det gäller att ha total kontroll och hela tiden beräkna hur mycket material och vilken sorts ställning som behövs på nästa plats. Att ha en god fysik underlättar givetvis arbetet.

Vi ser att du som ställningsbyggare hos oss är både snabb och effektiv och ser det som en yrkesstolthet att inga arbeten blir liggande eller oavslutade, utan tas hela vägen i mål. Varje gång. Kvalitet och omsorg för ett perfekt utförande bör vara ett motto i din roll.

Du kommer att ingå i ett team på två personer där ni ansvarar för både uppförandet och nedtagningen av byggställningar hos främst privatpersoner. En daglig och lättsam kommunikation med både kund och montörer är en annan uppgift som måste flyta smärtfritt. I den här rollen kommer du att sova borta ett par nätter varje vecka/månad.

Vi på Energihem vill göra det så enkelt som möjligt för våra kunder och svarar därför med ett komplett åtagande från försäljning och montering, till rådgivning, projektering och besparingsberäkningar. Allt för att kunden ska få rätt sorts energibesparande produkter till just sin unika situation. För oss är det viktigt att kundens investering ger en besparing för deras plånbok, samtidigt som den bidrar till en bättre miljö.

Vi söker därmed dig som jobbat som ställningsbyggare i något år, gärna flera. Har relevant utbildning och aktuellt certifikat (gärna upp till 9 meter).

Välkommen med din ansökan till rekrytering@energihem.com eller slå Jens Brismo 070-960 50 15 eller Jan Johansson 070-746 23 10 en signal – redan idag. Vi rekryterar löpande då tjänsterna ska tillsättas per omgående.

Ansök senast 2020-07-02

 
Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet krav:

 • Ställningsbyggare – 2-4 års erfarenhet

Utbildning meriterande:

 • Gymnasial utbildning

Språk krav:

 • Svenska

Körkort krav:

 • B
 • BE
 • C1
 • Utökad B

KUNDTJÄNSTMEDARBETARE MED GOD KÄNSLA FÖR SERVICE 

Vi utökar nu vår kundtjänstavdelning och söker fler serviceinriktade medarbetare. Att ge en förstklassig service till våra kunder är målet för oss.

I vårt dagliga arbete jobbar vi med att “hålla kunden i handen” genom hela processen och att ge dem en fullskalig ”restaurangservice”. Det innebär att vi håller en tät kontakt och en god dialog med våra kunder så att de hela tiden vet vad som sker i alla lägen. Vi ska göra skillnad för våra kunder, de ska verkligen känna sig omhändertagna i den annars så starkt ifrågasatta hantverksbranschen som vi verkar i. Kundtjänst är kundens bundsförvant och borgar för att kunden hela tiden ska vara nöjda med vår kommunikation när vi levererar fönsterbyte, solelsanläggning, garageport, luftvärmepump, takbyte osv. Vi jobbar med militärisk ordning och checklistor för varje del i kundprocessen, allt för att lyckas med kommunikationsflödet. Vi jobbar främst mot privatkonsument som också ställer höga krav på tydlig kommunikation och på oss som leverantör.

Vi söker därför dig som har ett trevligt och professionellt kundbemötande där kundens upplevelse är i centrum. Datavana är ett krav då du dokumenterar varje led i processen. Säljvana är meriterande då du även kommer ringa och återkoppla till kunder som våra säljare besökt.  Det är viktigt att du har tidigare erfarenhet från kundservice, och en god förståelse för hur arbetsflödet ser ut hos en kundmottagning. Vi söker helt enkelt dig som är fullblodsproffs på kundtjänst och kommunikation. Vi hoppas också att du kan vara med och utveckla oss så att vi blir ännu bättre i målet med att alla kunder ska få förstklassig service.

Låter detta som jobb för dig? Vänta inte utan ansök redan idag, då vi tillsätter tjänsten löpande. Du ansöker genom att mejla ditt cv och ett personligt brev till rekrytering@energihem.com eller ringer till Jens Brismo, rekryteringsansvarig på Energihem, på 070-960 50 15.

EKONOMICHEF

Vill du vara med i ett företag där allt just nu byggs från grunden inklusive nya rutiner och strukturer inom ekonomi? Vi jobbar i team och har fasta delmål varje vecka, det är därför viktigt att du är en ledare som hela tiden ser till helheten för ekonomiteamet och organiserar varje del. Vana i Fortnox bokföringsprogram är meriterande.

Vi omsatte 88 miljoner 2018 och 148 miljoner 2019. Vi omsätter nu över 25 miljoner per månad så tillväxten är extrem. Vi har 5 personer i ekonomiteamet och är över 100 personer på lönelistan plus 30 talet underentreprenörer som sysselsätts. Små saker har därmed blivit stora saker för varje del i ekonomiprocessen.

Som ekonomichef hos oss kommer du ha fullt ansvar för att organisera ekonomiavdelningen samt hålla struktur på ekonomiprocesserna. Du är den som fördelar och ser till att allt sköts såsom löpande bokföring, löner, periodiseringar, leverantörsreskontra, betalning till leverantörer, attesteringsledet, kundreskontra och fakturering samt rapportering till ledning med utfall och månadsbokslut osv.

Vi söker dig med stort engagemang och förståelse för ett tillväxtbolags olika stadier. Ordning och reda både på skrivbordet och i det du gör värdesätter vi högt. Vi ser också positivt på förbättringar. Vi gillar inte orden, “så här har vi alltid gjort”. Kan något förbättras så ska det förbättras. Du kommer att få ett smörgåsbord av arbetsuppgifter där du ständigt får arbeta med att utveckla vårt ekonomiteam och våra ekonomiprocesser. Implementering av nya system och rutiner med övergripande strategitänk för långsiktig lönsamhet blir en viktig del i ditt arbete. Din viktigaste roll blir att förvalta och agera som ledare där du ser över rutiner och processer för att optimera ekonomiadministrationen. Vi tror att du arbetat på ett företag med minst 50 anställda och att du tidigare varit med om att bygga upp rutiner och arbetsflöden.

Välkommen med din ansökan till ett företag med framtidsutsikter och ett laddat ekonomiteam!

Ansökan senat 2020-06-30

Kvalifikationer

Placering: Överallt
Omfattning: 
Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
AnställningsformTillsvidare- eller tidsbegränsad
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetslivserfarenhet: Ekonomichef – 5 års erfarenhet eller mer
Utbildning:  Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Företagsekonomi, handel och administration.

Kompetenser:

 • Ekonomiplanering
 • Ekonomiadministration
 • Projektadministration
 • Personaladministration


Språk:
Svenska

INKÖPARE/BESTÄLLNING

Energihem hjälper fastighetsägare att öka värdet på sin fastighet med hjälp av solceller, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vi tillhandahåller både produkt och montering då vi har egna montörer som genomför arbetet.

Vi är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Fokuset ligger främst på att hjälpa villaägare att hitta rätt tjänster som passar deras intressen och behov.

Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och fönsterbyten samt Solel förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktörer i landet.

Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar.

Vår vision är att bli en ledande aktör i Sverige inom försäljning av kompletta lösningar för Solel och fönsterbyte.

Vi söker dig som gillar ordning och reda samt är noggrann med siffror och planering. Du är en strukturerad person som har lätt att se samband och planera effektivt. Du är bekväm med att beställa material och van att jobba administrativt i olika system. Du gillar att förhandla med leverantörer och sätta regler för inköp.

Vi tror att du jobbat inom hantverksbranschen förut där du kanske varit egen eller jobbat på byggvaruhus med inköp och beställningar osv.

Dina arbetssysslor hos oss kommer vara att förhandla med leverantörer, beställa, attestera inköp, verifiera att inköp görs korrekt i alla led. Mycket av tiden kommer gå åt att beställa måttanpassade fönster och tillhörande måttanpassat byggmaterial samt kompletta solelsanläggningar. Du planerar även ut montagen på olika team beroende på vart i landet vår kunder befinner sig. Till din hjälp har du ett gäng mättekniker/besiktningsmän som skickar in beställningsunderlag. Tjänsten innebär ett stort ansvar och kräver stor noggrannhet samt specialkompetens för solel och fönster vilket vi självklart utbildar dig inom.

Ansök senaste 2020-06-30

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet: Inköpare – 2-4 års erfarenhet
Utbildning: Gymnasial utbildning
Kompetenser:

 • Inköpsvana
 • Arbetsledarerfarenhet
 • Produktionsplanering, tillverkning
 • Byggledning


Språkkrav: Svenska

Meriterande språk: Polska

Körkort krav: B

SE FILMEN OM VÅRA SÄLJARE PÅ ENERGIHEM

Jobba som säljare på Energihem med energibesparande solceller och fönster! (3:35)

Luta dig tillbaka och se en kort film om hur det är att vara säljare på Energihem.

Sagt av anställda...

– Vi är precis rätt i tiden, har ett stort miljötänk med förnybar energi och energibesparande produkter. Världsklass!
Mikael Hansén, Säljare.

– Man känner verkligen att man tror på det man säljer, och inte bara vi ser en stor framtid kring miljötänket och den här typen av produkter.
Erik Hansson, Supervisor.

– Vi jobbar med stor frihet under ansvar, där du kan utvecklas och har fina möjligheter till att växa i bolaget, då vi är bland de störta aktörerna på marknaden, och  ständigt växer.
Erika Karlsson, Arbetsled

– Här lägger du grunden för möjligheterna att bilda en gedigen karriär och att bli en åtråvärd säljare. För inte går inte duktiga säljare utan jobb?! 
Kajsa Ledin, Säljare.

– Man får träffa människor som tror på att göra skillnad för miljön. Som säljare och som medmänniska hjälper vi dem att göra en investering för framtiden.
Lars Carlén, Säljare

– Folk ser hur solel växer och kan komma att se ut i framtiden.
Arvid Svensson, Solelsmontör

Att jobba hos Energihem

Vi sticker inte under stolen med att vi ställer höga krav på våra medarbetare, men erbjuder samtidigt en flexibel arbetsplats med stora möjligheter att påverka sin vardag.

Som anställd på Energihem har du bl.a.

 • Fast lön mot bestämd arbetsinsats.

 • Generöst bonussystem

 • Produkter som är efterfrågade

 • Utbildning inom produkter och försäljning

 • Coachning för bästa resultat

 • Bil i tjänst

 • Flexibla arbetstider

När du börjar hos oss får du redan från start en gedigen produkt- och säljutbildning. Som säljare har du sedan även fortsatt stöd i Energihem Business School som ger dig möjligheten att utvecklas ännu mer.

Skicka in din ansökan, med cv och personligt brev, till rekrytering@energihem.com eller via formuläret här på sidan. Har du frågor eller funderingar slår du en signal till Jens Brismo, rekryteringsansvarig på Energihem, på 070-960 50 15.

När du söker arbete hos oss accepterar du att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Jag vill jobba hos Energihem!