Nya fönster kan göra underverk för ditt hem

Tryggt, snabbt och smidigt monteras hundratals nya fönster varje månad hos våra kunder som är spridda över landet.

Ett fönsterbyte kan göra underverk för ditt hem. Fördelarna är många, till exempel enklare underhåll och tystare och varmare inomhusmiljö. Ett lyft för både utseendet och värdet på din bostad.

Vi arbetar med alla typer av fönster i olika prisklasser – trä, trä/aluminium och PVC, som måttanpassas för att passa perfekt – just för ditt hus. Vi har även ett komplett sortiment av fönsterdörrar och ytterdörrar.

Ett normalt fönstermontage av 12 fönster tar 2-3 dagar och följs av en slutkontroll för att säkerställa att du blir helt nöjd med fönsterbytet.

startsida_fönster

Låt solen göra jobbet

Du får en färdig solelsanläggning inklusive alla produkter, tjänster och garantier du behöver för att låta solen producera din el.

Vi hjälper dig att ta fram en lösning utifrån dina förutsättningar med hänsyn till ditt tak, val av solpaneler, växelriktare, montagesystem och full installation. Tryggt och smidigt – då vi hjälper alla våra kunder genom hela processen oavsett var i landet du bor.

Väljer du att investera i solceller så bidrar du till minskad klimatpåverkan och får samtidigt en lägre driftkostnad på köpet.

Vi ger dig ett fast pris och berättar det du behöver veta om solenergi.

solpaneler

Boka ett förutsättningslöst hembesök

Vi ser över vilka möjligheter till energibesparing som finns hos just dig och berättar mer om hur du kan bli självförsörjande med hjälp av solel.