Referenskunder

Med tusentals monterade enheter och över 1000 nöjda kunder per år får du här ett litet axplock av referenser.

AIRI, OCKELBO
Fönster och fönsterdörr, juni 2019

Airi valde Energihem efter grannens rekommendation. Hon är nöjd med hela processen, från försäljning till besiktning har allting gått snabbt och smidigt.

Montörerna har gjort ett jättebra jobb och höll rent under arbetet. Täckmattor rullades ut, det dammsögs och var ordningsamt. Men framförallt information om vad som sker och när har uppskattats mycket.

Hon är också nöjd med kvaliteten på produkterna och att det blivit ljusare i vardagsrummet sedan fönsterdörren med helglas kom på plats.

På frågan om hon kan rekommendera Energihem svarar hon ”O ja! Självklart”.

TOMAS, VINDELN
10 fönster, beställning gjordes april 2018

När Tomas fick besök av en av våra säljare beslöt han att göra affär. Energihems koncept med helhetsansvar var bidragande till beslutet.

Från början upplevde han att kommunikationen var bristande och han jagade själv information och undrade när saker och montörer skulle dyka upp. Läget vände när Energihem tog hem sin kundtjänst och hela situationen förbättrades radikalt.

Trots att arbetet drog ut på tiden och några små fel vid besiktningen behövde fixas så är han nu helnöjd och kan rekommendera Energihem: ”Ja, för tusan, ni gjorde ett bra jobb!”.

Tomas sammanfattar sin upplevelse av Energihem som prisvärd och jättebra i det stora hela.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress